Vyhledávání


První nové znělky

08.10.2006 14:49

V pátek 6. října bylo naše hlavní vysílací studio v Úpletu poctěno důležitou návštěvou. Jak už jsme během vysílání od počátku počátků předesílali, po dokončení studia je naším prvním záměrem kvalitní záznam nových znělek. Proto jsme s nadšením přivítali talentovanou divadelnici a operní pěvkyni Tamaru, která se na celém veledíle doslova a do písmene vyřádila.

Abyste měli alespoň nepatrnou představu o tom, jak to u nás v onen inkriminovaný pátek vypadalo, přikládáme několik obrázků z webové kamery, které zachytil jeden z našich věčně šmírujících posluchačů... Hned druhý den jsme se pustili do úpravy natočeného materiálu a proto již v těchto dnech můžete na našich virtuálních vlnách zaslechnout první dvanáctku nejpovedenějších jinglů, z nichž některé jsme se rozhodli zařadit z pochopitelných důvodů pouze do nočního vysílacího času.

Celá taškařice s nahráváním trvala něco přes hodinu a my jen doufáme, že oceníte především naši snahu o jistou originalitu a nápadnou odlišnost od znělek jiných rádií. Může se stát, že některé z těch více nepovedených, budou iritovat především všechny pupkáče, tchýně, milovníky zvířat (především koz), letušky, piloty i pracovníky letiště, puritány a především všechny normální posluchače. V tomto směru se omlouvat rozhodně nehodláme a věříme, že splníme náš hlavní cíl, aby se posluchač rádia KLFREE ONE nepřestal divit a nízká poslechovost se stala ještě menší. Nebo vlastně naopak.

Samozřejmě tímto naše znělkování nekončí, pouze začíná. Uvítáme další nápady, které nám můžete posílat na e-mail radio(zavináč)klfree.net Zdar a sílu nekomerčním dílům! Nebo vlastně tak.