Vyhledávání


Hledáme spolupracovníky

13.10.2008 09:53

Máte zájem podílet se na projektu internetového rádia KLFREE ONE? Myslíte si, že dokážete zaujmout svým hlasovým projevem nebo dokonce připravit vlastní pořad? Tak právě Vás hledáme do svého teamu! Nikdy nebylo jednodušší připojit se k nám jako právě nyní! Odbavovat vysílání můžete odkudkoliv z internetu (máte-li vhodný a dostatečně rychlý typ připojení), nebo můžete vysílat přímo z našeho studia cca 5 km od středočeského města Kladno!

Pokud si věříte a chcete obohatit naše virtuální vlny a posluchače naší stanice, neváhejte a konktaktujte nás na e-mailu radio@klfree.net. Každému odpovíme! Máte-li možnost nahrát tzv. "zdravici" do formátu mp3, ve které uvedete něco málo o sobě a činnosti, kterou byste dokázali realizovat, rozhodně tak učiňte a výsledek posílejte rovněž na uvedený e-mail.

Vzhledem k tomu, že jsme nekomerční rádio, zatím Vám nemůžeme nabídnout odpovídající finanční ohodnocení a proto je práce u nás brána jako hobby. Věříme však, že pokud Vás rozhlasové vysílání zajímá a chtěli byste někde začít, může být pro Vás tato zkušenost přínosná.